Skab fundamentet for et meningsfuldt seniorliv

Se webinaret: 28-05-2024 10:00 Europe/Copenhagen

Er du en af dem, hvor tanken strejfer dig – hvordan bliver min tilværelse som pensionist? Er jeg parat til livets måske største karrieskifte,hvordan skal dagligdagen se ud, er der penge nok, bliver det meningsfuldt, eller kommer jeg til at savne mit gamle liv?

Så er dette webinar noget for dig! 

For svarene er ikke længere, som de var, da mange gik på pension fra et langt og ofte opslidende job. I dag er mange seniorer både friske, yngre og med mange gode år foran sig. Så hvordan får man tilrettelagt en god seniortilværelse både mentalt og økonomisk? Og kan man rette op på det, hvis forventningerne ikke levede op til virkeligheden? 

Du skal møde Poul-Erik Tindbæk. Han har igennem de seneste år – i sin tredje karriere – arbejdet med vejledning af voksne om overgangen fra jobbet til et godt seniorliv. Poul-Erik vil berige os med viden om, hvordan pensionisttilværelsen har forandret sig i forhold til ”gamle dage", og hvad man kan gøre for at skabe de bedste rammer for selv at få et meningsfuldt seniorliv.

Du vil også møde Betina Grimstrup, pensionsspecialist i Nordea. Betina forklarer, hvordan man forbereder sig på den økonomiske overgang til pension. Hun fortæller også, hvordan man bedst muligt tilrettelægger sin økonomi, efter man er gået på pension, og der ikke længere kommer løn ind på kontoen. 

Du har allerede nu mulighed for at stille spørgsmål til Poul-Erik & Betina. Du skriver dine spørgsmål i forlængelse af tilmeldingen.  

Webinaret afholdes online tirsdag d. 28. maj kl. 10.00-11.00.

… hvis tidspunktet ikke passer dig, kan du sagtens stadig tilmelde dig. Alle tilmeldte modtager en optagelse af webinaret, som man kan se, når man har tid og lyst.

Du modtager link til webinaret på mail efter tilmelding. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen! 


Mød talerne

Betina Grimstrup

Pensionsspecialist, Nordea

Betina er pensionsspecialist i Nordea. Hun har de seneste ni år arbejdet med at formidle pensionsverdenens til tider komplekse områder på en enkel måde, hvor hun giver gode råd både til dem, der er på vej på pension – og til dem, der allerede nyder deres nye livsfase

Hanne Johansen

Vært, Nordea

Hanne arbejder som Business Developer hos Nordea. Til daglig arbejder Hanne med at understøtte og udvikle Nordeas pensions- og investeringsløsninger til vores kunder.

Poul-Erik Tindbæk

Pensionist og 'gå-makker', en3karriere

Poul-Erik er pensionist og frivillig i den lokale børnehave, hvor han nyder at gå tur med de små. Han er uddannet fra Aarhus Universitet i Nordisk Litteratur og Idehistorie, efterfulgt af en Ph.D. i Folkeoplysning. Poul-Erik har skrevet flere bøger med fokus på 'voksne i omstilling'.