Masterclass i investering

Følg med: 02-11-2021 16:00 Europe/Copenhagen

Masterclass i investering

Efteråret har budt på både nye aktierekorder og kursfald, og det har ind imellem været svært at følge med.  

Nordeas investeringsstrateg Simon Kristiansen kommer på dette webinar med en grundig analyse af, hvordan Nordea ser fremtidens investeringsmarkeder, og hvad der ligger til grund for vores nuværende investeringsstrategi. Simon vil gå i dybden med et par højaktuelle temaer, såsom inflation, forsyningsproblemer, virksomhedernes indtjening og hvordan dette har indflydelse på din investeringsstrategi. 

Hvis du er en erfaren investor og ønsker at få en gennemgang af mere analytisk karakter, skal du melde dig til dette særligt udbudte webinar.

Dato: 2. november 2021 kl. 16.00-17.00.

TIlmeld dig her på siden - også selvom tidspunktet ikke passer. Vi sender efterfølgende en optagelse til alle tilmeldte. 

 

Venlig hilsen  

Alle os i Nordea 

Stil et spørgsmål

Spørg som

Tilføj til kalenderMød talerne

Simon Kristiansen

Senior Investeringsstrateg, Nordea

Simon Kristiansen har en baggrund som økonom og har i sin professionelle karriere begået sig som investeringsstrateg i både ind- og udland. Sammen med Nordeas team af strateger former han bankens syn på de finansielle markeder og den kortsigtede investeringsstrategi.
Simon analyserer og tolker på bevægelser inden for økonomien, politik, indtjeningen og pengepolitikken. Alt sammen for at identificere muligheder i finansmarkedet, som kan give et merafkast til Nordeas kunder.

Betina Grimstrup

Vært, Nordea

Betina arbejder som Senior Business Developer hos Nordea. Til daglig arbejder Betina med at understøtte og udvikle Nordeas pensions- og investeringsløsninger til vores kunder.