Kom et skridt foran svindlerne

Se webinaret: 27-05-2024 12:00 Europe/Copenhagen

Kom et skridt foran svindlerne

Hvert år bliver uskyldige danskere svindlet for flere hundrede millioner kroner. Vi mener, at alle har ret til at føle sig tryg. Også når man færdes digitalt. Men det bliver sværere og sværere, fordi svindlere hver dag laver falske mails, SMS’er og telefonopkald, som ligner troværdige henvendelser fra diverse myndigheder. Derfor inviteres du til dette webinar, hvor vi deler ud af vores ekspertise og erfaringer med at spotte og stoppe svindel:

  • Hvordan arbejder svindlerne?
  • Hvorfor er de så dygtige til at manipulere os?
  • Hvad er de mest udbredte svindelnumre, du bør kende til?
  • Vigtigst af alt: Hvad kan du gøre for ikke at blive svindlernes næste offer?

Ekspert svarer på dine spørgsmål

Du har allerede nu mulighed for at stille spørgsmål til vores ekspert i svindelforebyggelse. Du skriver dine spørgsmål i forlængelse af tilmeldingen.  

Webinaret afholdes online mandag d. 27. maj kl. 12.00

… hvis tidspunktet ikke passer dig, kan du sagtens stadig tilmelde dig. Alle tilmeldte modtager en optagelse af webinaret, som man kan se, når man har tid og lyst.

Du modtager link til webinaret på mail efter tilmelding.  

 

Vi glæder os til at ”se” dig!

Venlig hilsen, 

Alle os i Nordea  

 


Mød talerne

Sigrid Vejsig Meyer

Vært, Nordea

Sigrid Vejsig Meyer er Chef for Kundekommunikation i Nordea Danmark. Sigrid har de senest ni år arbejdet med at formidle bankverdenens til tider komplekse områder på en mere tilgængelig og nærværende måde. Sigrid tager dig trygt gennem webinaret – og sørger for at stille eksperten de spørgsmål, vores kunder allerhelst vil have svar på.

Dennis Schytt Haahr

Ekspert i svindelforebyggelse, Nordea

Dennis Schytt Haahr har i årevis beskæftiget sig med svindelforebyggelse og er opdateret på de nyeste metoder og tendenser, som er i konstant udvikling. Hans vigtigste opgave er at formidle og kommunikere om de aktuelle tendenser inden for svindel. Derfor rejser han blandt andet rundt i hele landet og deler sin indsigt og giver gode råd til, hvad både private og virksomheder kan gøre for at minimere risikoen.