Investering for begyndere og let øvede

20-04-2021 16:00

Webinaret blev afholdt tirsdag d. 20. april kl. 16.00 - 17.30.

For at se/gense optagelsen skal du indtaste dine oplysinger, hvorefter du får adgang til optagelsen af webinaret.

Indhold:

Investering behøver ikke være svært. Men ligesom med alt andet er det smart at få styr på det helt basale, inden man kaster sig ud i det. 

På dette webinar gennemgår seniorstrateg Simon Kristiansen og Premium bankrådgiver Pernille Oldgaard investeringens ABC:

• Hvorfor det er en god ide at investere?

• Hvad er vigtigt når man investerer?

• Hvad kan du investere i – både hvis du er helt ”grøn” eller allerede har lidt erfaring?

• Hvordan kommer du i gang?

Du vil også få mulighed for at få svar på netop dine spørgsmål om investering.  


Mød talerne

Simon Kristiansen

Senior Investeringsstrateg, Nordea

Simon Kristiansen har en baggrund som økonom og har i sin professionelle karriere begået sig som investeringsstrateg i både ind og udland. Sammen med Nordeas team af strateger former han bankens syn på de finansielle markeder og den kortsigtede investeringsstrategi.
Simon analyserer og tolker på bevægelser inden for økonomien, politik, indtjeningen og pengepolitikken. Alt sammen for at identificere muligheder i finansmarkedet, som kan give et merafkast til Nordeas kunder.

Pernille Oldgaard

Premium rådgiver, Nordea

Pernille er uddannet rådgiver og har siden 2011 arbejdet som rådgiver og senere som filialdirektør i Nordea. I dag arbejder Pernille som Premium rådgiver og står for at rådgive nye kunder i Nordea.
Pernille driver instagramprofilen Moneymum, hvor hun bl.a. hjælper danskere med at forstå økonomi, komme igang med at investere, lave budget og meget mere.

Betina Grimstrup

Vært, Nordea