Hvem skal træffe dine beslutninger, hvis du en dag ikke selv kan?

26-05-2021 17:00

Webinaret er afholdt d. 26. maj kl. 17.00 - 18.00

Indtast dine oplysninger for at se/gense optagelsen af webinaret!

 

Hvem skal træffe dine beslutninger, hvis du en dag ikke selv kan?

Det er ikke så rart at tænke på – men har du overvejet, hvem der skal arve eller træffe beslutninger for dig, hvis du en dag ikke selv kan - fx på grund af alvorlig sygdom som demens?

Vi håber, du vil deltage i dette webinar, hvor der bliver sat ord på, hvad der er vigtigt at have styr på. Vi har inviteret Jeppe Paaske og Michael Lauritzen fra TestaViva, der tilbyder onlinedokumenter og juridisk rådgivning, til at give gode råd og indsigt om b.la. fremtidsfuldmagt og testamente.

 


Mød talerne

Thomas Hertz Trampedach

Vært, Nordea

Thomas Trampedach er med til at udvikle nye tilbud til kunderne og har i de senere år arbejdet på at finde samarbejdspartnere, der kan styrke vores værditilbud.

Michael Lauritzen

Co-founder og CCO, Testaviva

Michael Lauritzen har selv oplevet en arvesag, der gik galt. Det satte Michael Lauritzen på en mission om at hjælpe andre med at undgå at havne i en lignende situation.
Netop det at arbejde med projekter, der foretager en reel ændring for kunderne, er den største driver og motivator for Michael.

Jeppe Paaske

Chefjurist, Testaviva

Jeppe har været med fra TestaVivas begyndelse og har tidligere arbejdet på et advokatkontor med netop privat og familie og arveret.
Udover at være en af TestaVivas mange juridiske eksperter, er Jeppe en person som drives af at hjælpe familier med at få styr på de vigtige beslutninger og få dem udfærdiget i form af juridiske dokumenter.