Hvad er en andelsbolig, og hvordan låner man penge til at købe en?

16-05-2024 16:00

Hvad er en andelsbolig egentlig? Hvad ejer du, og hvad ejer du ikke? Betaler du husleje, ejerudgift, eller noget helt tredje? Og hvad skal du være opmærksom på, når du låner til og køber en andelsbolig?

Dette webinar er for dig (og din kæreste, ven og veninde), der er nysgerrig på andelsboligmarkedet, og (måske) overvejer at købe en andelsbolig. Vær med, når vores eksperter gør dig klogere på konceptet og deler deres bedste råd til køb og finansiering.

Eksperterne svarer på dine spørgsmål

Du har allerede nu mulighed for at stille spørgsmål til vores eksperter. Du skriver dine spørgsmål i forlængelse af tilmeldingen.  

Webinaret afholdes online torsdag d. 16. maj kl.16.00-16:45

… hvis tidspunktet ikke passer dig, kan du sagtens stadig tilmelde dig. Alle tilmeldte modtager en optagelse af webinaret, som man kan se, når man har tid og lyst.

Du modtager link til webinaret på mail efter tilmelding.  

Vi glæder os til at ”se” dig!  

Venlig hilsen, 

Alle os i Nordea  

 

 


Mød talerne

Connie Søndergaard Kjær

Vært, Nordea

Connie Kjær har arbejdet forskellige steder i Nordea i de seneste 20 år, og i dag arbejder hun med at udvikle nye muligheder og løsninger til gavn for boligejere.

Camilla Christensen

Boligspecialist, Boligrådgivning København, Nordea

Camilla har over 25 års erfaring i Nordea, og arbejder til dagligt som BoligSpecialist.

Kasper Knattrup

Senior Relationship Manager, Nordea Ejer-og Andelsboligforeninger Øst

Kasper har 7 års erfaring i Nordea som rådgiver for Ejer- og Andelsboligforeninger, og har derudover en baggrund som byggesagsadministrator for ejer- og andelsboligforeninger.